Den unge mannen strålte en milliard! Sanches dratt Portugal, Ronaldo i skyggen

Han fikk en sjanse til å skinne. Atten år gamle portugisiske Renato Sanches, som før EURO overført nesten en milliard til Bayern München, mot Polen viste. Hvor Cristiano Ronaldo, men bare mirakuløse unggutten var en nøkkelfigur i sitt team. Sanches i første halvår sammenlignet med 1: 1 og kne nerozklepala selv i en straffesparkkonkurranse

Nyheten sjokkerte fotballverdenen.. Nesten atten milliarder per spiller? Og for å gjøre vondt verre, om mulige ytterligere hundrevis av millioner i bonuser? Som sender Bayern München Renato Sanches EURO viser at under forsvarlig stående pakken.

portugisisk som vokste opp i den berømte akademiet Benfica, viste ingen grunnleggende grupper og i den åttende runden. Opp i kvartfinalen i mesterskapet mot Polen, men Sanches sluttet i start formasjonen.Og det viste seg å være en gylden trekk.

Det var nettopp den talentfulle fotballspilleren som var i stand til å svare på i 33 minutter for å treffe den polske målet Roberta Lewandowského fra begynnelsen av kampen. Sanches du treffer med Nani ballen som en høyrehendt til venstre skjev ball.


Ballen havnet i nettet.

Betfair

“Det var et fantastisk øyeblikk for laget og for meg, at jeg kunne score. Det var det beste øyeblikket for mitt første mål,” sa Sanches.

Great pilot sparker en straff

Når feirer Sanches gradvis gikk entusiasme lagkamerater kom for å gratulere ham “høyeste”. Kaptein Cristiano Ronaldo klemte den unge mannen.Han visste at det var Sanches kan bli hans etterfølger.

Det var bare noe take skrekk, hadde klart å portugisiske unggutten i en straffesparkkonkurranse. Han gikk som en andre like etter Ronaldo. Han hadde en merkelig start, men ballen lurte scoret i mål. God jobb.

“Treneren spurte hvem som ønsket å gå grave. Cristiano var den første, og jeg sa at jeg ville gå videre. Treneren stolte på meg, og jeg var sikker på at jeg skulle. Jeg tenkte bare som gir et mål. jeg var rolig, jeg gjorde det jeg alltid gjør, velg din siden og sendte den der, “sa Sanches.

Renato Sanches som hjalp Portugal til semifinalene. Selv om hans team for EURO aldri har vunnet i normal spilletid, men feirer semifinalen.Og ikke den mest roste Ronaldo, men bare slått atten Sanches, som ble erklært banens uefa.com.

“Egne priser er viktig, er jeg glad for det, men for å følge laget, er han i første omgang. veldig snart vi slapp, men vi trodde at det omvendt. vi prøvde å vise hva som var i vår beste, og jeg tror vi fortjente å gå videre, “sier Sanches.