Bizar Slovakia. De tabbe er ** te hockey klubb sjef angrepet på Hossu

slovakisk hockey narr av sprø sjefen utgang fra første fotballaget Detvy Roberta Ľuptáka. Mannen, som også er medlem av konsernledelsen i den slovakiske Union etter kampen promotering rundt til Extraliga Dukla Trencin (forresten Detvou for seier – 4: 3 på overtid) roping uanstendigheter ved de tradisjonelle spillere i klubben, ledet av Marcel Hossa. For hans flørt deretter beklaget.

Boss team av femtentusen Detvy sted å feire en av de største vinner av hans team i historien, et øyeblikk etter kampen gikk til garderoben Dukla å åpne døren drosjen begynte sin oppramsing, som nå har over Slovakia.

“Du klovn! Hvor å spille? Det er en skam hockey. Skam. Hossa, ikke sant?Jeg er her for å hjerte og du stjeler fra unionen, overalt, “Robert satt på Luptak nemlig inn Marcela Hossy, Marian bror fantastisk. “Du mister en Poj *** Nou Detvou med Detvou, ko ** t!” Hopper Luptak stemme.

Fra garderoben Dukla i en video publisert av tidsskriftet Ny Tid, er det bare høres moret “hei.” Inntrengere har lett en vekter for å komme nær hytta gjestene mer enn det som var sunt.Men det vakte voldsom stigning mer av en latter. Luptak senere hendelse forklart til ledelsen Dukla gjort, men bare ber om ordensstraff.

“Først av alt må jeg si at lagene skal se på samme måte uavhengig av hva konkurrentene til kryssild kom. Da kan det antennes lignende følelser. Jeg gjorde ikke vondt noen, jeg sa bare min mening. Men i ettertid er jeg lei meg, fordi jeg reagerte litt overdrevet, “innrømmet Ny Tid Luptak.

” I alle fall, jeg er stolt av mine gutter, som beviste at hockey kvalitetsnivå kan gjøres godt i en liten by uten mye penger og spesielt hjertet.Jeg har alltid sagt at følelser hører til hockey, “sa Detvy sjef, som er kjent for sin ekstravagante måte.

” Jeg liker ikke når noen opphøyer. Og hvis så, må vise kvalitet på isen. Jeg beklaget til sjefen Dukla Mr. Ruzicka, men likevel hevder at deres mening kan fortelle meg at det ikke forby noen, “konkluderte han sin” omvendelse “Róbert Ľupták.

Betfair: http://xbookmakere.com/betfair/