A Sparta védő Hanousek üdvözölte a szabályok változásait

Először is, a Sparta védőnő, Matěj Hanousek szokatlanul rövid nyári tréningekkel kellett foglalkoznia, és megszoknia kell néhány szabályt a következő szezonban. A tizenhat éves labdarúgó azonban nem veszi ezt a problémát, és éppen ellenkezőleg, Bet365 fogadási bónuszok az interneten üdvözölte a változásokat, mert hasznot húzna belőle.

A labdarúgóknak megszokniuk kell a 25 szabály megváltozását. Az egyik legfontosabb a kötelesség, hogy a legrövidebb útvonalon hagyjuk el a pályát, a céltól kezdve a labdának nem kell elhagynia a büntetőterületet, a támadó játékosok nem lehetnek a falban, és a kezek meghatározására vonatkozó szabályok egyszerűsítettek.

“Nem leszek olyan érzelmes, mint tegnap az edző, Jablonecben” – emlékeztette Hanousek a mai sajtótájékoztatón, Letna kritikájában, amelyet az észak-csehországi edző, Petr Rada módosított. “Majdnem egyetértek a hírekkel. A labdarúgás változik, és szükség van a szabályok betartására” – tette hozzá.

“Nagyszerű, hogy a végén az időt nem fogja megterhelni az a játékos, aki hirtelen átlósan fut a másik oldalon” – tette hozzá Hanousek. “Ez talán a legjobb új szabály, amit meg lehetett volna tenni. Az emberek futballra mennek, nem pedig két percre.”

“Egyébként, a kapus is időre elkapott Bet365 fogadási bónuszt néhány csapatot, és miért nem lehetett rövid, még akkor is, ha kockáztatod, hogy elveszíted a labdát a célnál. De jó azoknak a csapatoknak, akik focizni akarnak, és nem csak rúgni – tette hozzá.

Az egyik változás hatással lesz az edzőkre, akik a padon más tisztviselőkkel együtt újabb sárga és piros lapokat kapnak az egyértelműség érdekében. A szabályok ugyanazok, mint a játékosok esetében, kettő sárga. Emellett fennáll annak a lehetősége is, hogy a szezonban a sárga lapok hozzáadódnak hozzájuk, valamint a labdarúgókhoz.