A nyomorúság mulatsága

Tehát kiderült, hogy hétfőnként több szórakoztató módon lehetett eltölteni azt a fekete cuccot, amely úgy tűnik, hogy a fürdőszobai csapok körbefutó ömlöttek, és nem tudja megtisztítani magát, és ki tudja, mikor lesz a következő esélye a konzervdobozok betűrendelésére. Az anfieldi titanikus összecsapás örömteli, nyüzsgő dolog volt, és nem volt elég csak azoknak, akik számára a várakozás csak a nyomorúság élvezetes. És mindannyian tudjuk, hogy kinek kell hibáznia.

Nem természetesen Jürgen Klopp, annak ellenére, hogy a Liverpool oldalán látta az összes állatkert tüzet, lelkesedését és haladási képességét a verseny nagy részében. Nem, José Mourinho, ő az. Ő a gyáva, amely felállította a Manchester United csapatot, hogy Betclic megszüntesse a bajnokság oldalát a saját gyepén. Ő a spoiler.Ő az, aki tönkretette a Monday Night Football-ot, az estét, amely már ebben a szezonban már időtlen klasszikusokat adott, mint Burnley 2-0 Watford és Sunderland 0-3 Everton. Nincs elég magas, amiből herceg lehet. José Mourinho kritizálja a “óvatos” Liverpoolt, miután az Anfield-et húzta tovább.

Most, általában a The Fiver, ellentétben a vadállattal, hogy boldogan megvédje Mourinhót a fennmaradó négy- vagy öt-bekezdés-vagy-a-minimum-we-can-get-away. De félig nem tesz nehézséget. Kicsit bajba jutott egy kicsit vigyorogva és egy csomó braggadocio-val, és rámutatott arra, hogy a játék szinte pontosan a mesterképzéséhez ment, hogy az Egyesült Államok egy folyamatban lévő munka volt, de pontosan azt kapta, amit jöttek egy sport fogadás online olyan oldal ellen, akinek azt kellett volna törölnie a padlót velük. De nem.A meccs utáni Mourinho levette a lapot Donald Trump kritikájából. – Igen, azt mondtam rossz dolgokat, de nézd meg, amit Bill Clinton csinált – vált: „Igen, mi volt a legalacsonyabb birtoklási százalékunk, mivel az Opta 2003-ban kezdte össze a statisztikákat, de nézze meg, mit tett a Liverpool a 65% -kal.” A José folytatta: „Hány lövés van a célponton a Liverpoolnak ma? Két. Két lövés a céltárgyon, a birtoklás 65% -a, kritikusnak kell lennie a Liverpoolra. Ez az ő problémájuk, nem a mi problémánk. ”

És az a általános értelem, hogy Mourinho az Egyesült Államokat hozta létre, hogy megakadályozza a szabadon folyó támadó trendeket, hogy Liverpool szabadon folyó támadó trendészek legyenek? Nem lehetne távolabb az igazságtól, Mourinho.Valójában Klopp megakadályozta, hogy a szabadon áramló támadó trendek a Liverpoolban szabadon futó támadó trendészek legyenek. „Valamilyen okból játszottak [Emre] Can és [Jordan] Henderson-ot, és ezt 90 percig csinálták, amikor rendszerint több támadót játszanak a támadásban” – vetette alá Mourinho. „Nagyon óvatosak voltak.”

Hitel, ahol a hitel jön, José. Szörnyű volt. Saját it.LIVE BIG WEBOLDALBAN

„Ez egy társadalom dolog. Nem szeretem, hogy az emberek mennyi időt töltenek a telefonjukon a labdarúgó klub körül. [A játékosok nem beszélnek, aztán azt várják, hogy egy olyan környezetbe mennek, ahol beszélni kell, és csak meg fog történni. Azt hiszem, online fogadóirodák mindannyian bűnösek vagyunk.Most már eltévedtünk ebben a technológiai világban, és elfelejtjük az emberek lényeges értékeit. ”- Mansfield vezetője, Adam Murray látja Pep Guardiola-t és felveti őt azzal, hogy megtiltja a játékosok számára, hogy telefonokat használjanak a klubban. Csatlakozzon az AC Jimbo-hoz és vegyen részt a legfrissebb futball-hétvégén. Fórum:

„Pep Guardiola-t taktikai géniuszként játsszák, de valaha is gondolt volna, hogy két teljes háttámlát és két szárnyat nyerjen ugyanaz a képződés, mint José Mourinho tegnap este? ”- Matt Keeler.

„ A világbajnokság bővítése (Fiver betűk passim). India kontra Indonézia Indianapolisban? Vagy nyúlik ezt a hírhedt 39. játékra, ezek közül néhányat New York-i államban lehet megtenni: West Ham v West Brom Westchesterben? Southampton – Northampton, Midhampton?Gondolom, hogy a Sunderland-hez csak Hull a bajnokságnak számít ”- Ian Sargeant.

„ A Derby megyei új menedzser most második esélye Steve? Tudom, hogy kinevezése óta több mint egy hete van, de úgy gondoltam, nem bánnád, ha valamilyen kevésbé időszerű kísérletet kap a humorral kapcsolatos változtatásokért ”- Neil Goodall.

A Guardian átgondolt, mélyreható újságírása – a szokásos módon ebben az e-mailben nem található – drága, de nem támogat minket.Ha értékeli az újságírásunkat, kérjük, támogasson minket, ha egyszeri vagy ismétlődő hozzájárulást nyújt. , míg a kilencedik szintű Westfields otthoni nyakkendőt ért el Curzon Ashtonnal. „Elég messze van egy hatalmas bónusz,” felvidította a Hereford klub Andy Morris-t. „Eddig elég pénzt szereztünk, hogy átjuthassunk ezen a szezonban, és tartsunk bennünket a következő szezonban.”

További jó hírekben a Manchester City rekordja 391,8 millió fontot tett ki – 20,5 millió font nyereséget. – 2015-16-ban.

A Real Madrid 2020-ig meghosszabbította a Luka Modric szerződést.

Az Internazionale ragaszkodik ahhoz, hogy Ultras-zavaró előrejelzője Mauro Icardi kapitány maradjon.Nem meglepő, hogy az Ultras nem rendelkezik vele. – Az Icardi nem a mi kapitányunk, nem most vagy valaha – szippantott egy kijelentést. „Inter szükségünk van ránk.”

És Arsène Wenger azt állítja, hogy soha nem gondolta a Theo Walcott-t az Emirates ajtóból a Do One-ról megjelölt ajtóból. – Nem voltam hajlandó elengedni, hogy elmenjen – vágta fel a férfi. – Mindig meg akartam tartani. Amit láttam róla, hogy a játék iránti szenvedélye a testéből jön ki. Ez az, amit akarsz tőle. ”Még mindig többet szeretne?

Claudio Ranieri Be Here Now pillanata, Bob Bradley komédiája filmes találati potenciállal rendelkezik, és Richard Scudamore összeomlott – mindannyian szakszerűen behatoltak David Squires rajzfilmjébe a a világ legjobb bajnokságának visszatérése.Facebook Twitter Pinterest Ah, azt mondtad…Illusztráció: David Squires a Guardiannak

„Soha nem akartam labdarúgó-menedzserként lenni”, alázatosan bajnok Bayer Leverkusen főnöke, Roger Schmidt, amikor ő és csapata készen áll a zárolásra szarvak a Tottenham-szel a Nagy Kupa-ban.

Beszélgetés a nagy kuparól, Martin Laurence a kiért? kézen áll, hogy elmondja, hol nyer és elveszti a hét nagy játékai.

Többet szeretne olvasni a Liverpoolról a Manchester Unitedről, ugye? Oh. Ah.

A következő évi afrikai nemzetek csésze a Gabonban kerül megrendezésre szerdán, de az augusztusi elnökválasztás utáni politikai zavargások árnyékot jelentenek, Jonathan Wilson beszámol.

A megfelelő újságírás David Conn rámutat arra, hogy a parlamenti képviselők nem értek el célt, amikor FA-öltönyöket készítettek a parlamentben.Elmagyarázza, hogy miért van itt.

És ha ez a te dolgod… követheted a Big Social FaceSpace-et. ÉS INSTACHAT, TOO! 19%